dilluns, 4 de juny de 2012 14:58

Sopar Brillants Federacio Benicalap-Campanar Featured

Written by  Joan
Rate this item
(0 votes)

Aquest dissabte 2 de Juny va ser un dia molt especial per a tots el guardonats amb el bunyol d’or amb fulles de llorer i brillants al 2012. La nostra Federació, Benicalap i Campanar, va organitzar un sopar per homenatjar a aquestes persones que porten quasi una vida dedicant-se a les falles.

El sopar es va realitzar en un complex molt indicat per l’ocasió: El saló del Museu del Gremi d’Artistes Fallers. Un lloc on totes les comissions de la Federació gaudírem d’un sopar suculent i demostràrem la nostra germanor al dedicar-li unes paraules i un acte homenatge a tots els fallers que porten 30 o 25 anys (amb 15 de directiva) millorant i treballant per les falles.

Des de la nostra comissió donem l’enhorabona a:

ISABEL MARTÍNEZ CERDAN, fallera de la comissió des del primer any quan crearen la falla. Gràcies per treballar per aquestes festes i per intentar que la nostra comissió millore dia rere dia!

JAVIER ORTI GARCIA, faller també veterà que ha criat a les seues filles al casal i que ara ens porta als seus nets també fallers. Gràcies per dedicar tantes hores del teu temps a la nostra comissió!

 

 

Last modified on divendres, 8 de juny de 2012 11:12

T'agrada? Compartix-ho!

Segueix-nos a twitter

No tweets found.
Scroll Up