dissabte, 24 de desembre de 2011 17:24

Proclamació FMI 2012: Paula Naharros

Written by  Falla
Rate this item
(0 votes)

El passat diumenge 18 de Desembre, a falta d'una setmana per al Nadal, la falla Castielfabib celebrava un dels actes més importants de l'exercici 2012.

Després de molts mesos buscant i esperant, per fi podien proclamar a la xiqueta:

Paula Naharros Valiente

com a Fallera Major Infantil per a les Falles 2012.

La vesprada era tranquil.la, el casal decorat amb un gran cartell i flors de tela grisa esperava l'arribada dels convidats i els nervis començaven a florir entre la comissió. A les 18h en punt, la nostra presidenta Marta Melis es va dirigir a casa de Paula i uns pocs minuts després la veiem arribar acompanyada d'una xiqueta que, amb cara de il·lusió mostrava un somriure que il·luminava el barri. 

Tots l’esperàvem a la porta del casal i, com sempre, una traca marcava l'inici d'un nou regnat.  A l'entrar es podia escoltar una veu en off que deia.... "Em diuen Paula Naharros, vaig néixer un 13 d'octubre del 1998 i era una bebè tranquil·la i molt bona..."

 

Poquet a poquet i mirant uns pòsters amb fotos anàvem descobrint qui era eixa xiqueta d'ulls blaus que anava a representar a tota una comissió, tant infantil com major. Una xiqueta divertida, riallera, familiar, protectora amb els seus germans i amb ganes de descobrir unes noves falles al costat de la seua família i de tots els xiquets que formen la seua comissió.

Des d'aquestes breus paraules, desitgem de tot cor que gaudisca de cada moment amb molta intensitat, amb eixe somriure que li caracteritza i amb l'emoció que ens va demostrar aquest primer dia quan les llàgrimes d’alegria queien per la seua cara en descobrir que, per fi, era la FMI 2012

 

ENHORABONA PAULA!!

Last modified on diumenge, 15 de gener de 2012 19:55

T'agrada? Compartix-ho!

Segueix-nos a twitter

No tweets found.
Scroll Up